Bereg UP-5 Teltta

1599,00  sis alv 24%

0.0/5

Bereg UP- 5 on tukikohtatelttojen eliittiä. Teltta on erittäin nopea pystyttää ja se antaa erinomaisen suojan kovillakin pakkasilla. UP- 5 on tarkoitettu 4-8 henkeä riippuen käyttääkö retkisänkyjä ja kaminaa. Telttaa voi käyttää myös retkisaunana kaminan kanssa. Bereg Up- 5 on erinomainen valinta niin metsästykseen, pilkkimiseen kuin vaelluksellekkin tukikohtateltaksi.

Varasto loppu

Bereg UP-5 teltta

Laadukas puolijoukkueteltta moneen käyttöön!

 

Bereg UP-5 teltta on kaksikerroksinen nopeasti koottava kupoliteltta. Teltan kupolimainen muotoilu antaa telttaan paljon sisätilaa. Teltan korkeus on 2,2 metriä ja leveys 4,4 metriä. UP-5-telttaan mahtuu mukavasti 11 henkilöä makuupusseissa ja jopa 7 henkilöä retkisänkyjä käytettäessä. UP-5 teltta onkin erinomainen valinta talvivaelluksille, metsästykseen, kalastukseen ja matkailuun kaikkina vuodenaikoina.

 

Tämä teltta on vuosien suunnittelun ja tuotekehityksen huipputulos. Teltta on suunniteltu  tilavaksi, pitämään lämpöä, kestämään ja nopeaan toimintaan. Bereg UP-5 teltan runko koostuu kahdeksasta alumiinirungosta. Kupumainen runko on valmistettu 10 mm kestävästä alumiiniseoksesta. Korroosionkestävyys, lämpötilan muutoksen kestävyys ja jäykkyys takaavat rungon luotettavuuden ja kestävyyden. Kätevän sateenvarjotyyppisen rungon ansiosta teltan kokoaminen kestää noin 2 minuuttia. Kyky koota teltta nopeasti on erityisen tärkeää syys-talvikaudella. Haastavissa olosuhteissa ja kovassa tuulessa teltta kannattaa  kiinnittää naruilla ja kiiloilla maahan tai puihin. Teltasta löytyy lenkit kiilojen asennusta varten.

 

UP-5 teltan rungon sateenvarjomallisuus, suuri koko ja luotettavuus tarjoavat useita etuja:

– Nopea ja helppo pystyttäminen.

– Teltan tilavuus tarjoavat mahdollisuuden seisomiseen ja vapaaseen liikkumiseen teltassa.

– Sadevesi ei kerry teltan kankaan reunoille.

– Kahdeksan alumiinirunkoa takaavat vakautta asennettaessa avoimille alueille (pelloilla, tunturissa tai jäällä)

– Virtaviivainen muoto tarjoaa lisää vakautta tuulta vastaan.

 

Materiaalit:

Bereg UP-5 -teltan ulkoseinän materiaali on vedenpitävää kangasta, sisäteltan kangas on suunniteltu hengittämään sopivasti, jotta kosteus pääsisi seinien välistä pois. Kahden seinän väliin muodostuu ilmarako, joka vähentää merkittävästi luonnollisen kosteuden tiivistymisen määrää ja pitää lämmön tehokkaasti teltassa. 

Teltan ulkoseinän materiaali on vedenpitävää high-tech PU 4000 mmAq Oxford 300 kangasta ja sisäteltta PU 2000 mmAq Oxford 210 kangasta. 

UP-5-teltan kaksi sisäänkäyntiä on varustettu hyttysverkoilla, vetoketjullisilla kangassisäänkäynneillä, ulko- ja sisäkerroksilla. Teltan molempiin sisäänkäynteihin voidaan kiinnittää kääntökehysovi.

Ulompi teltan sepalus on yhdistetty runkoon luotettavalla tarranauhalla, joka on valmistettu pakkasen kestävästä PVC:stä. Nauhat ovat leveitä ja ne sijaitsevat mutkissa, estäen kaarien taittumisen ja suojaavat telttaa mekaanisilta vaurioilta.

Sisäteltta kiinnitetään runkoon tarranauhalla, joten se on helppo irrottaa. Näin Teltta on helppo muuttaa kevyemmäksi versioksi esimerkiksi kesäkaudella.

Teltan monitoimi ikkunat koostuvat useista kerroksista: Uloimpana kerroksena toimii läpinäkyvä silikoni-ikkuna, joka on mahdollista avata samalla tarranauhalla ilma-aukoksi. Aukkoon kuuluu jäykkä tuki, joka pitää aukon tuettuna hankalassakin säässä. Silikooni-ikkunat kestävät jopa -50 °C pakkasen. Sisäkerroksena toimii vetoketjullinen hyttysverkko ja keskikerroksena toimii vetoketjullinen sisäteltta.

 

Neljän vuodenajan teltta haastaviin olosuhteisiin!

UP-5 teltta on 4 vuodenajan teltta, mikä mahdollistaa sen käytön kaminan kanssa. Maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi teltan sisäseinä (kaminan asennuspaikalla) on lisäksi varustettu irrotettavalla palonkestävällä kankaalla, joka kestää jopa 1200°C lämpötiloja. Savupiipun läpivienti katossa on samasta palon kestävästä kankaasta valmistettu sisäke. Palonkestävä läpivienti suojaa telttakangasta, mikä lisää teltan paloturvallisuutta.

Telttaan kuuluu kiinnitettävä lattia, joka estää vetoketjun jäätymisen kylmässä ja kosteuden sisäänpääsyn sateen aikana. Lattia voidaan tarvittaessa irrottaa kokonaan. Syksy-talvikaudella suosittelemme käyttämään erillistä kolmikerroksista eristettyä lattiaa. Teltan eristetty pohja eristää täysin kosteuden ja auttaa säilyttämään lämpöä teltassa. Lattia voidaan asentaa kahdella tavalla,joko teltan alle tai sisäpuolelle.

Telttaan varustukseen kuuluu myös eteinen. Eteisen voi kiinnittää teltan suuaukolle. Eteinen on hyvä mm. vesisateessa ja välineiden varastoimista varten. Uloimmassa teltassa on vetoketju ja napit eteisen kiinnittämiseen. Bereg UP-5 teltta on yhteensopiva kaikkien myytävien Bereg eteisten kanssa.

 

Bereg UP-5 telttaa voidaankin käyttää muun muassa:

Talvivaelluksilla

Metsästysreissuilla

Kalastustelttana

Saunatelttana

Kesätelttana

Paviljonkina

 

Bereg UP-5 -teltan ominaisuudet:

 

  1. Kaksi sisäänkäyntiä vetoketjulla ja vetoketjullisella hyttysverkolla. Teltan molempiin sisäänkäynteihin voidaan kiinnittää kääntökehysovi joka tulee teltan mukana.
  2. Vetoketju ja napit sisäänkäynnissä eteisen kiinnitystä varten.
  3. Kaksi viisikerroksista ikkunaa, tuulen- ja kosteudenpitävät verhot, hyttysverkot.
  4. Savupiipun läpivienti, vakiokoko: 90 mm. ostettaessa pienempi kamina on mahdollista vaihtaa pienempi läpivienti.
  5. Neljä irroitettavaa välinetaskua tarranauhalla.
  6. Hyllyverkko teltan katossa olevan kupolin alla.
  7. Vetoketjullinen lattia. Täysin irrotettava.
  8. Pikakoukut katossa vaatteiden, lamppujen ja tarvikkeiden ripustamiseen
  9. Sisäänkäynnin yläpuolelle asennettava katos teltan mukavaan käyttöön sateella. Kiinnitys napeilla ja voidaan tarvittaessa irrottaa.
  10. Tuuletusikkuna teltan alaosassa.

 

 

UP-5 teltta sisältää:

 

2 sisäänkäyntiä hyttysverkoilla ja vetoketjuilla. 1 näistä on valmiina mukana tulevaa ovea varten.

Kokoontaitettava teltan ovi tarranauhalla.

Palonkestävä läpivienti takkaputkille 90 mm asti 

4 seinille ripustettavaa säilytystaskua

Säilytysverkko katossa. 

Irrotettava lattia vetoketjulla

Pikakoukut katossa vaatteiden, lamppujen ja tarvikkeiden ripustamiseen

Markiisi/katos yhden sisäänkäynnin ulkopuolella. 

Ylimääräinen tuuletusaukko takan vieressä.

2 vuoden takuu rungolle

 

Varotoimet telttaa ja kaminaa käytettäessä

 

VAROTOIMENPITEET

 

Kiinnitä teltta maahan kovalla tuulella!

Myrskytuulella kannattaa miettiä onko kaminan lämmitys turvallista!

Älä käytä sytytysaineita, kuten sinolia tai bensaa kaminan sytyttämiseen tai lämmittämiseen!

Kaasun, kaasulaitteiden ja nestemäisten polttoaineiden käyttö lämmitykseen on KIELLETTY!

Teltaa lämmittäessä on hyvä käyttää häkämittaria ja palovaroitinta. Tarkista laitteiden suorituskyky säännöllisesti ja vaihda paristot!

Ole varovainen asennuksen ja kokoamisen aikana, kun käsittelet rungon joustavia tankoja. Niiden katkaiseminen voi johtaa loukkaantumiseen!

Asenna kamina vain suojatulle alustalle. Levitä ennen asennusta lämmönkestävä kangasmatto lattialle tai maahan!

Ole varovainen saunomisen aikana. Älä kosketa teltan metalliosia (runkopalkit, lukot) palovammojen välttämiseksi. Kaada vettä kaminaan pienissä erissä!

Älä sulje kaikkia ikkunoita ja sisäänkäyntiä kaminaa käyttäessäsi! Varmista, että telttaan pääsee raitista ilmaa!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}