Åsnes Kongsvold Hunter BC

369,00  sis alv 24%

Laadukas Metsästykseen suunniteltu suksi

Koot: 170/180/190/200 cm

Leveys: 96 – 66 – 85 cm

Paino: 1950g (190cm)

Pitokarvayhteensopiva: Kyllä

Teräskantit: Ei

Sintrattu: Kyllä

Vahattava: kyllä

Siteiden kiinnitys lisäpalveluna

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Åsnes Kongsvold Hunter BC

Åsnes Kongsvold Hunter BC on metsästykseen suunniteltu laadukas ja monipuolinen metsäsuksi vaativaan maastoon. Suksi on muotoilunsa ja pituutensa ansiosta helposti ohjattava, vakaa tasaisessa metsämaastossa ja käännöksiä tehtäessä alamäissä.

Åsnes Kongsvold Hunterissa ei ole teräskantteja, joten tapaturmariski pienenee koiran kanssa liikuessa. Hunter onkin mainio valinta koiran kanssa liikkuvalle maastoon kuin maastoon.

Vaikka suksissa ei ole teräskantteja tunturissa rinteessä kanttaaminen onnistuu tarvittaessa, sillä sukset ovat kapeat vyötäröltä. 

 

Åsnesin suksissa on Skinlock kiinnitys X-skin karvoja varten. Skinlockin avulla karvat pystyy kiinnittämään nopeasti suksien pohjiin nousuja varten. Suosittelemme Åsnes Ingstad suksiin Åsnes X- skin 45 mm/ 58 mm mohair tai nylon pitokarvoja käytön mukaan.

Mohair karvat on suunniteltu kylmemmille keleille ja tasaisempaan maastoon. Nylon pitokarvat ovat mainio valinta erityisesti märälle, raskaalle lumelle ja jyrkempiin nousuihin.

Suksisiteiksi suosittelemme kestäviä ja laadukkaita Rottefellan NNN BC siteitä, joko Manual tai Magnum mallia.

Huomio pitokarvat ja siteet myydään erikseen!

Siteiden kiinnitys lisäpalveluna

Suksen pituuden valinta:

Kongsvoldin jäykkä keskiosa mahdollistaa hieman lyhyemmän suksen valinnan perinteiseen tunturisukseen verrattuna. Se lisää liikkuvuutta metsästystilanteissa tai metsästyskokeissa.

Oikean pituisten suksien valintaan vaikuttaa käyttäjän paino ja pituus. Lisäksi tulisi huomioida, minkä tyyppisessä maastossa suksella pääsääntöisesti hiihdetään ja hiihdetäänkö taakan kanssa (rinkka ja/tai ahkio). Oheinen Åsnesin taulukko antaa osviittaa oikean suksen pituuden valintaan. Avoimille alueille kannattaa suosia pidempiä suksia ja lyhyempiä suksia tiheissä metsissä. Raskaamman taakan kanssa hiihtäessä suositellaan valitsemaan pidempi suksi. Jos hiihdät pääsääntöisesti latupohjaa tai kelkkauraa pitkin suksen pituudella ei ole niin suurta merkitystä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 2000 x 200 x 200 mm.

Suksen pituus

170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Åsnes Kongsvold Hunter BC”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Scroll to Top