Bereg Sputnik-3 Teltta POISTOTUOTE

649,00  sis alv 24%

POISTOTUOTE

Beregin Sputnik- 3 teltta on erinomainen  1-3 hengelle. Teltta on nopea koota, antaa hyvän suojan pakkaselta ja painonsa 9kg ansiosta tämä teltta kulkee talvella näppärästi myös ahkiossa vaeltajien mukana. Sputnik-3 on Beregin pienin teltta. Kaminan kanssa sputnik 3 lämpenee viihtyisäksi kelillä kuin kelillä.

Varasto loppu

Osasto:

Beregin Sputnik-3 teltta POISTOTUOTE

Laadukas kolmen hengen talviteltta!

 

Sputnik-3 on laadukas, moneen käyttöön tarkoitettu talviteltta kolmelle hengelle. Sputnik-3 on BEREG malliston pienin ja kevein teltta. Sputnik-3 on tarkoitettu ympärivuotiseen retkeilyyn noin 3 henkilölle. Teltan korkeus on 1,55 metriä, leveys 2 metriä. Teltta on rakennettu samoista materiaaleista, kuin muutkin Beregin teltat, joten telttassa on samanlainen “sateenvarjomallia” oleva joustava runko lentokonealumiinista. Sputnik-3 teltta on erittäin nopea kasata, pystytys kestää vain noin 30 sekuntia! Teltassa on 2 ikkunaa ja telttaan voi asentaa kamiinan.

 

Kestävä kaksikerroksinen talviteltta

Bereg Sputnik-3 on yleiskäyttöinen kaksikerroksinen kolmen hengen teltta nelipalkkisella alumiinisateenvarjo- rungolla.

Se on varustettu monikerroksisella ikkunalla, jossa on läpinäkyvä pakkasenkestävä silikonikalvo, savupiipun läpivienti, vetoketjullinen sisäänkäynti, hyttysverkot sisäänkäynnissä ja ikkunoissa sekä irrotettava vetoketjullinen pohja. Lisävarusteeksi saatavilla eristetty pohja.

Runko on valmistettu 8 mm:n lentokone alumiiniseoksesta, jolla on korkea pakkaskestävyys ja lujuus. Kestää merkittäviä mekaanisia kuormituksia, palaa alkuperäiseen tilaansa pitkäaikaisenkin kuormituksen jälkeen.

Telttakankaat on valmistettu kestävästä kosteutta hylkivästä Oxford-kankaasta, jossa on polyuretaani kyllästys. Ulompi telttakangas on valmistettu PU 4000 mmAq Oxford 300 kankaasta, sisäpuoli on PU 2000 mmAq Oxford 210 kangasta. Teltan saumat on teipattu laadukkaalla tiivisteteipillä.

Kahden kerroksen käyttäminen luo ilmaraon, joka mahdollistaa miellyttävän lämpötilan ylläpitämisen teltassa tuulesta, kuumuudesta tai pakkasesta riippumatta. Syntyvä kondenssivesi laskeutuu väistämättä telttakankaiden väliin eikä pääse huoneeseen.

Sputnik-3 teltta on täysin varustettu puukiukaan asennuspaikalla. Sputnik-3 on varustettu tulenkestävästä kankaasta valmistetulla savupiipun läpiviennillä, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas (70 mm) ja irrotettava palonkestävä kangaslevy tarranauhalla suojaamaan teltan seinää lämpövaurioilta.

 

Seuraavat kamiinat soveltuvat käytettäväksi yhdessä Sputnik-3:n kanssa: ”Economical” Small ja ”Economical” Mini.

Teltan rungossa on kolme taitoskohtaa, mikä mahdollistaa teltan kompaktin pakkaamisen kuljetuksen ajaksi (pussin koko 0,85×0,2×0,2 m). Kantomukavuuden takaamiseksi teltta on varustettu laukulla, joka on valmistettu vettähylkivästä PU 3000 mmAq Oxford 600 kankaasta.

TUOTE on POISTOTUOTE

Bereg Sputnik-3 -teltan ominaisuudet:

  1. Irrotettava vetoketjullinen lattia
  2. Vetoketjullinen sisäänkäynti hyttysverkolla
  3. Monikäyttöinen pakkasenkestävä ikkuna
  4. Seinäverkkotaskut
  5. Seinään kiinnitettävä välinetasku
  6. Hylly-verkko katossa
  7. Savupiipunläpivienti
  8. Tuuletusikkuna teltan pohjassa
  9. Teltan suojahame
  10. Lenkit kiilojen kiinnitystä varten

 

Varotoimet telttaa ja kaminaa käytettäessä

 

VAROTOIMENPITEET:

Kiinnitä teltta maahan kovalla tuulella.

Myrskytuulella kannattaa miettiä onko kaminan lämmitys turvallista.

Älä käytä sytytysaineita, kuten sinolia tai bensaa kaminan sytyttämiseen tai lämmittämiseen.

Kaasun, kaasulaitteiden ja nestemäisten polttoaineiden käyttö lämmitykseen on KIELLETTY.

Teltaa lämmittäessä on hyvä käyttää häkämittaria ja palovaroitinta. Tarkista laitteiden suorituskyky säännöllisesti ja vaihda paristot.

Ole varovainen asennuksen ja kokoamisen aikana, kun käsittelet rungon joustavia tankoja. Niiden katkaiseminen voi johtaa loukkaantumiseen.

Asenna kamina vain suojatulle alustalle. Levitä ennen asennusta lämmönkestävä kangasmatto lattialle tai maahan.

Älä sulje kaikkia ikkunoita ja sisäänkäyntiä kaminaa käyttäessäsi! Varmista, että huoneeseen pääsee raitista ilmaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bereg Sputnik-3 Teltta POISTOTUOTE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top