Bereg UP-2 Teltta

1549,00  sis alv 24%

0.0/5

Bereg UP- 2 on tukikohtatelttojen eliittiä. Teltta on erittäin nopea pystyttää ja se antaa erinomaisen suojan kovillakin pakkasilla. UP- 2 on tarkoitettu 2-6 henkeä riippuen käyttääkö retkisänkyjä ja kaminaa. Telttaa voi käyttää myös retkisaunana kaminan kanssa. Bereg Up- 2 on erinomainen valinta niin metsästykseen, pilkkimiseen kuin vaelluksellekkin tukikohtateltaksi.

Varasto loppu

Bereg UP-2 teltta

Laadukas neljän vuodenajan teltta moneen käyttöön!

 

Bereg UP-2 teltta on kaksikerroksinen nopeasti koottava sateenvarjoteltta. Teltan kupolimainen muotoilu antaa telttaan paljon sisätilaa oleskella ja mukavuutta. Teltan korkeus on 1,9 metriä ja leveys 3,4 metriä. Telttaan mahtuu nukkumaan noin 5 henkilöä kaminan kanssa. UP-2 teltta onkin erinomainen valinta talvivaelluksille, metsästykseen, kalastukseen ja matkailuun kaikkina vuodenaikoina.

Tämä teltta on vuosien suunnittelun ja tuotekehityksen huipputulos. Teltta on suunniteltu  tilavaksi, pitämään lämpöä, kestämään ja nopeaan toimintaan. Bereg UP-2 teltan runko koostuu kahdeksasta alumiinirungosta. Teltan rungon elementit on valmistettu lujasta ja elastisesta 10 mm paksusta (Enaw 7075) alumiinista. Kätevän sateenvarjotyyppisen rungon ansiosta teltan kokoaminen kestää alle minuutin. Kyky koota teltta nopeasti on erityisen tärkeää syys-talvikaudella. Haastavissa olosuhteissa ja kovassa tuulessa teltta on mahdollista kiinnittää kiiloilla maahan. Teltasta löytyy lenkit kiilojen asennusta varten.

 

Bereg UP-2 -teltan ulkoseinän materiaali on vedenpitävää kangasta, sisäteltan kangas on suunniteltu hengittämään sopivasti, jotta kosteus pääsisi seinien välistä pois. Kahden seinän väliin muodostuu ilmarako, joka vähentää merkittävästi luonnollisen kosteuden tiivistymisen määrää ja pitää lämmön tehokkaasti teltassa. 

Teltan ulkoseinän materiaali on vedenpitävää high-tech PU 4000 mmAq Oxford 300 kangasta ja sisäteltta PU 2000 mmAq Oxford 210 kangasta. 

 

Ulompi teltan sepalus on yhdistetty runkoon luotettavalla velcrolla, eli tarranauhalla, joka on valmistettu pakkasen kestävästä PVC:stä. Velcrot ovat leveitä ja ne sijaitsevat mutkissa, estäen kaarien taittumisen ja suojaavat telttaa mekaanisilta vaurioilta.

Sisäteltta kiinnitetään runkoon velcrolla, joten se on helppo irrottaa. Näin Teltta on helppo muuttaa kevyemmäksi versioksi esimerkiksi kesäkaudella.

 

Teltan monitoimi ikkunat koostuvat useista kerroksista: Uloimpana kerroksena toimii läpinäkyvä silikoni-ikkuna, joka on mahdollista avata samalla tarranauhalla ilma-aukoksi. Aukkoon kuuluu jäykkä tuki, joka pitää aukon tuettuna hankalassakin säässä. Silikooni-ikkunat kestävät jopa -50 °C pakkasen. Sisäkerroksena toimii vetoketjullinen hyttysverkko ja keskikerroksena toimii vetoketjullinen sisäteltta.

 

Neljän vuodenajan teltta kamiinalla

UP-2 teltta on 4 vuodenajan teltta, mikä mahdollistaa sen käytön kaminan kanssa. Maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi teltan sisäseinä (kaminan asennuspaikalla) on lisäksi varustettu irrotettavalla palonkestävällä kankaalla, joka kestää jopa 1200°C lämpötiloja. Savupiipun läpivienti katossa on samasta palon kestävästä kankaasta valmistettu sisäke. Palonkestävä läpivienti suojaa telttakangasta, mikä lisää teltan paloturvallisuutta.

Telttaan kuuluu kiinnitettävä lattia, joka estää vetoketjun jäätymisen kylmässä ja kosteuden sisäänpääsyn sateen aikana. Lattia voidaan tarvittaessa irrottaa kokonaan. Syksy-talvikaudella suosittelemme käyttämään erillistä kolmikerroksista eristettyä lattiaa. Teltan eristetty pohja eristää täysin kosteuden ja auttaa säilyttämään lämpöä teltassa. Lattia voidaan asentaa kahdella tavalla,joko teltan alle tai sisäpuolelle.

Telttaan varustukseen kuuluu myös eteinen. Eteisen voi kiinnittää teltan suuaukolle. Eteinen on hyvä mm. vesisateessa ja välineiden varastoimista varten. Uloimmassa teltassa on vetoketju ja napit eteisen kiinnittämiseen. Bereg UP-2 teltta on yhteensopiva kaikkien myytävien Bereg eteisten kanssa.

 

Bereg UP-2 telttaa voidaankin käyttää muun muassa:

Talvivaelluksilla

Metsästysreissuilla

Kalastustelttana

Saunatelttana

Kesätelttana

Paviljonkina

 

 

Bereg UP-2 -teltan ominaisuudet:

 

 1. Kaksi sisäänkäyntiä vetoketjulla ja vetoketjullisella hyttysverkolla. Sisäänkäynteihin voi kiinnittää kevyeen alumiinikehikkoon rakennetun oven.
 2. Vetoketju ja napit sisäänkäynnissä eteisen kiinnitystä varten.
 3. Kaksi viisikerroksista ikkunaa, tuulen- ja kosteudenpitävät verhot, hyttysverkot.
 4. Savupiipun läpivienti, vakiokoko: 90 mm. ostettaessa pienempi kamina on mahdollista vaihtaa pienempi läpivienti.
 5. Neljä irroitettavaa välinetaskua tarranauhalla.
 6. Hyllyverkko teltan katossa olevan kupolin alla.
 7. Vetoketjullinen lattia. Täysin irrotettava.
 8. Saranat sisäseinässä välineiden kuivaamista tai taskulampun kiinnittämistä varten.
 9. Sisäänkäynnin ympärille asennettava katos välineiden varastoimista varten ja suojaamaan sateelta. Kiinnitys napeilla ja vetoketjulla. Katos voidaan tarvittaessa irroittaa.
 10. Tuuletusikkuna teltan alaosassa.

 

 

Varotoimet telttaa ja kaminaa käytettäessä

 

VAROTOIMENPITEET

 

-Kiinnitä teltta maahan kovalla tuulella.

-Myrskytuulella kannattaa miettiä onko kaminan lämmitys turvallista.

-Älä käytä sytytysaineita, kuten sinolia tai bensaa kaminan sytyttämiseen tai lämmittämiseen.

-Kaasun, kaasulaitteiden ja nestemäisten polttoaineiden käyttö lämmitykseen on KIELLETTY.

-Teltaa lämmittäessä on hyvä käyttää häkämittaria ja palovaroitinta. Tarkista laitteiden suorituskyky säännöllisesti ja vaihda paristot.

-Ole varovainen asennuksen ja kokoamisen aikana, kun käsittelet rungon joustavia tankoja. Niiden katkaiseminen voi johtaa loukkaantumiseen.

-Asenna kamina vain suojatulle alustalle. Levitä ennen asennusta lämmönkestävä kangasmatto lattialle tai maahan.

-Ole varovainen saunomisen aikana. Älä kosketa teltan metalliosia (runkopalkit, lukot) palovammojen välttämiseksi. Kaada vettä kaminaan pienissä erissä.

-Älä sulje kaikkia ikkunoita ja sisäänkäyntiä kaminaa käyttäessäsi! Varmista, että huoneeseen pääsee raitista ilmaa.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Saatat myös pitää...

 • Bereg UP-5 Teltta
  1599,00  sis alv 24%