Peltonen Metsäsukset Skin

309,00  sis alv 24%

Umpihankihiihtoon suunniteltu Metsäsuksi

Suomessa valmistettu

Koot: 210/230/250/270 cm

Leveys: 70 mm

Paino: 2300g (210 cm)

Pitokarvayhteensopiva: Kyllä, integroitu Mohair-karva pitoalueella

Teräskantit: Ei

Vahattava: Osittain, vahattava pitokarva pitoalueella

Siteiden kiinnitys lisäpalveluna

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Peltonen Metsä Skin

Peltonen Metsä Skin on umpihankihiihtoon suunniteltu laadukas ja monipuolinen Suomessa valmistettu metsäsuksi. Sukset ovat erittäin suorituskykyiset ja toimivat erityisen hyvin tasaisessa maastossa. Peltonen Metsä skin sukset ovat Hiihto-lehti 2/2019 testin monikäyttöisin suksi. Suksen keskelle upotettu mohair karvapohja antaa hiihtäjälle mahdollisuuden hiihtää hangen päällä perinteisellä hiihtotyylillä. Ne antavat potkussa erinomaisen pidon ja luistattaessa eivät ole tiellä. Peltosen metsäsuksilla hiihdät tehokkaasti ja pysyt upottavankin hangen päällä sen laajan pinta-alan ansiosta. Mohair-karvat antavat erinomaista pitoa myös ylämäissä, eikä kanttaaminen useinkaan ole tarpeen.

Suksi on mainio valinta monipuolisia ja kestäviä metsäsuksia etsivälle.

Peltosen Metsä skin suksissa on integroitu Mohair-karva suksen pitoalueelle.

Jos suksilla on tarkoitus tehdä jyrkkiä nousuja suosittelemme suksiin lisäksi Colltex BC Skin 58 X 2100 Mohair karvoja. Sveitsiläisen Colltexin valmistama pitkä pitokarva on valmistettu 100% mohairista. Mohair-karva takaa suksiin luistoa ja pitoa. Karva on helppo kiinnittää ja ottaa pois. Parhaimmillaan Mohair on kylmällä säällä ja tuoreella lumella.

Suksisiteiksi suosittelemme kestäviä ja laadukkaita Rottefellan NNN BC siteitä, joko Manual tai Magnum mallia. Talvisaappaalle meiltä löytyy kotimaisen OAC valmistajan OAC EA 2.0 sidettä, joka käy melkein kaikille päkiästä taipuville kengille.

Huomio siteet myydään erikseen!

Siteiden kiinnitys lisäpalveluna

Suksen pituuden valinta:

Oikean pituisten suksien valintaan vaikuttaa käyttäjän paino sekä pituus. Lisäksi tulisi huomioida, minkä tyyppisessä maastossa suksella pääsääntöisesti hiihdetään ja hiihdetääkö taakan kanssa (rinkka ja/tai ahkio). Avoimille alueille kannattaa suosia pidempiä suksia ja lyhyempiä suksia tiheissä metsissä. Raskaamman taakan kanssa hiihtäessä suositellaan valitsemaan pidempi suksi. Jos hiihdät pääsääntöisesti latupohjaa tai kelkkauraa pitkin suksen pituudella ei ole niin suurta merkitystä. Jos etsit metsäsukselta erityisesti kantavuus ominaisuutta suosittelemme valitsemaan suksen pituudeksi 250 cm tai 270 cm.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 2700 x 200 x 200 mm.

 

Suksen pituus

210 cm, 230 cm, 250 cm, 270 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peltonen Metsäsukset Skin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top