Peltonen Metsäsukset Step

249,00  sis alv 24%

Umpihankihiihtoon suunniteltu Metsäsuksi

Suomessa valmistettu

Koot: 210/230/250/270 cm

Leveys: 70 mm

Paino: 2300g (210 cm)

Teräskantit: Ei

Siteiden kiinnitys lisäpalveluna

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Peltonen Metsä Step

Peltonen Metsä Step on umpihankihiihtoon suunniteltu laadukas ja monipuolinen Suomessa valmistettu metsäsuksi. Sukset ovat erittäin suorituskykyiset ja toimivat erityisen hyvin tasaisessa maastossa. Metsä Step suksissa on pitoalueella suomupohja, joka tuo pitoa hiihtäessä. Peltosen metsäsuksilla hiihdät tehokkaasti ja pysyt upottavankin hangen päällä sen laajan pinta-alan ansiosta. Suomupohja antaa pitoa myös ylämäissä.

Suksi on mainio valinta kestäviä metsäsuksia etsivälle.

Peltosen Metsä Step suksissa on suomupohja suksen pitoalueella.

Jos suksilla on tarkoitus tehdä jyrkkiä nousuja tai vetää ahkiota suosittelemme suksiin lisäksi Colltex BC Skin 58 X 2100 Mohair karvoja. Sveitsiläisen Colltexin valmistama pitkä pitokarva on valmistettu 100% mohairista. Mohair-karva takaa suksiin luistoa ja pitoa. Karva on helppo kiinnittää ja ottaa pois. Parhaimmillaan Mohair on kylmällä säällä ja tuoreella lumella.

 

Suksisiteiksi talvisaappaalle meiltä löytyy useampia kotimaisen Kuusamon uistimen perinteisiä eräsiteitä ja OAC valmistajan OAC EA 2.0 sidettä. OAC EA ja Kuusamon uistimen Finngrip käyvät melkein kaikille päkiästä taipuville kengille. Monollisiksi suksisiteiksi suosittelemme kestäviä ja laadukkaita Rottefellan NNN BC siteitä, joko Manual tai Magnum mallia.

 

Huomio siteet myydään erikseen!

Siteiden kiinnitys lisäpalveluna

 

Suomessa valmistettu

Koot: 210/230/250/270 cm

Leveys: 70 mm

Paino: 2300g (210 cm)

Teräskantit: Ei

 

Suksen pituuden valinta:

 

Oikean pituisten suksien valintaan vaikuttaa käyttäjän paino sekä pituus. Lisäksi tulisi huomioida, minkä tyyppisessä maastossa suksella pääsääntöisesti hiihdetään ja hiihdetäänkö taakan kanssa (rinkka ja/tai ahkio). Avoimille alueille kannattaa suosia pidempiä suksia ja lyhyempiä suksia tiheissä metsissä. Raskaamman taakan kanssa hiihtäessä suositellaan valitsemaan pidempi suksi. Jos hiihdät pääsääntöisesti latupohjaa tai kelkkauraa pitkin suksen pituudella ei ole niin suurta merkitystä. Jos etsit metsäsukselta erityisesti kantavuus ominaisuutta suosittelemme valitsemaan suksen pituudeksi 250 cm tai 270 cm.

 

Suksen pituus

210 cm, 230 cm, 250 cm, 270 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peltonen Metsäsukset Step”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top