Winnerwell Nomad View 1G M

419,00  sis alv 24%

Winnerwell Nomad View G1 M on lasitettu kamiina. Kamiina on erittäin laadukkaasta teräksestä valmistettu ja se tuottaa erinomaisesti lämpöä. Puun palamista on mukava seurata kamiinan sivuilla olevan ikkunan läpi.

Saatavuus: 1 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Winnerwell Nomad View 1G M

 

Winnerwell Nomad View kamina on erinomainen valinta kaminaksi. Sen lämpöominaisuudet ja tunnelmallisuus tekevät siitä käytännöllisen ja täydellisen keskikokoisiin kuin isompiinkin telttoihin. Myymme kahta kokoa kaminasta. Koko M sopii hyvin keskikokoisiin telttoihin ja L koko isompiin telttoihin. L koko Nomad -mallista on isoin kaminamme. Kaminan liesi on suunniteltu pinta-alaltaan mahdollisimman laajaksi ja tasaiseksi, jotta ruoan laitto olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Isokokoinen kamina soveltuu erinomaisesti ruoanlaittoon, veden keittämiseen ja teltan lämmitykseen maastossa. Winnerwell Nomad on tehty lämmön kestävästä ruostumattomasta teräksestä (AISI304).

Kaminan ominaisuuksista ei olla säästelty: sisällä on paloritilä, yksinkertainen ovi ilmanoton säädöllä ja piipussa on ilmapelti. Lisäksi kaminan sivulla on ikkuna, josta voi tunnelmallisesti seurata puun palamista. Kamina luovuttaa myös enemmän lämpöä telttaan ikkunan kautta. Kaminan pohjasta taitettavat leveät jalat takaavat että kamina pysyy jykevästi pystyssä. Winnerwell kamiinoiden mukana tulee myös tuhkalapio.

Winnerwell nomad kaminoihin myymme erinomaisia lisätarvikkeita, kuten kätevää vedenkeitintä, jolla veden saa kiehumaan nopeasti. Kaminaan saa myös uunin.

Suosittelemme ostamaan myös palosuojamaton kaminan käyttöä varten.

Tekniset tiedot Winnerwell Nomad M: 

Kokonaismitat asennettuna jalat mukaan lukien: Pituus: 428 mm, Leveys: 527 mm Korkeus: 2300 mm

Itse kaminan mitat: Pituus: 380 mm Leveys: 200 mm Korkeus: 210 mm

Paino: 9,8 KG

Kaminan piipunputken pituus: 365 mm ( yhteensä putkia 5 kpl)

Piipun halkaisija: 2.5′ / 63 mm

Materiaalit: ruostumaton teräs AISI 301, Keraaminen lasi.

Lue lisää Winnerwell tuotteista

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winnerwell Nomad View 1G M”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top