Sale!

Norseraft Viking packraft pakettisuositus

787,41  sis alv 24%

Paketissa mukana:

Norseraft Viking packraft 

Novice paddle

Flextailgear Max Pump Plus

Saatavuus: 2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Erinomainen paketti packraft harrastusta aloittelevalle!

Norseraft Viking on erinomainen packraft niin järville, kuin virtaaviin jokiin. Tavarat saa pakattua hyvin jalkatilaan sekä packraftin edessä ja takana oleviin kiinnityspisteisiin. Aukkopeite suojaa melojaa virtaavien vesien pärskeiltä ja sateelta.

Norseraft novice mela on hyvä neliosainen perusmela packraft harrastuksen aloittamiseen. Novice melassa on alumiinivarsi, lasikuidulla vahvistetut polypropeenilavat ja tipparenkaat. Flextailgear Max Pump Plus nopeuttaa packraftin täyttöä huomattavasti, yksipaikkaiset lautat täyttyvät noin minuutissa ja kaksipaikkaiset noin 2 minuutissa. Täytön viimeistely pitää tehdä puhaltamalla tai jalkapumpulla. Sähköpumpulla ilmansiirto onnistuu molempiin suuntiin. Tyhjennystoiminto helpottaa packraftin pakkaamista huomattavasti, sillä saat imettyä suurimman osan ilmasta pois, eikä pakkausvaiheessa tarvitse taistella ilmataskujen kanssa.

Paketissa mukana (linkitys tuotteisiin):

Norseraft Viking packraft 

Novice padle

Flextailgear Max Pump Plus

Jos tarvitset kellunta liivit suosittelemme Secumarin Vivo tai Jump kelluntaliivejä. Suosittelemme aina kelluntaliivien käyttöä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Norseraft Viking packraft pakettisuositus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top